If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито! Станахте две такива в Бургас (нали е сребрист металик тази ). А Нено много обича, да се вози возиш в ЖТД-та, поразвеждай го от време на време, хем да му спастриш някоя столевка за бензин се пак
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Честито! Станахте две такива в Бургас (нали е сребрист металик тази ). А Нено много обича, да се вози возиш в ЖТД-та, поразвеждай го от време на време, хем да му спастриш някоя столевка за бензин се пак
Аз го виждам Verde chiaro base или нещо от сорта - сега кой от нас ще ходи на очен лекар :P
здр. колеги аз съм нов в форума и с нова за мен алфа ромео 146 ts1.4 97 г.
имам едно запитване от нкъде да си намеря инструкция за нея
маля помогнете ако можете
мерси!
Ако трябва да съм честен, имах силни съмнения за цвета, ама не се загледах толкова в него, щото това, което прочетох за типа на двигателя ми беше достатъчно За цвета си помислих, че може ТФТ-то нещо да го доукрасява , а и не бях срещал 145/6 с такава боя.
Но все пак ти си младо момче и съм склонен да ти се доверя
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
колега ще ми кажеш ли колко даде за нея че и аз се оглеждам за такава, много е хубава
Еми 5700 я взех ама нали знаеш след това колко кинта се изсипва за тва онова. А колкото до цвета в КАТ ми го писаха светло зелен металик. Иначе май се води цвят "хамелеон". Бали мама му. Мен ме кефи
колега ще ми кажеш ли колко даде за нея че и аз се оглеждам за такава, много е хубава
Еми 5700 я взех ама нали знаеш след това колко кинта се изсипва за тва онова. А колкото до цвета в КАТ ми го писаха светло зелен металик. Иначе май се води цвят "хамелеон". Бали мама му. Мен ме кефи
При мен в квартала има една 146-ца същия цвят и е много яка,цвета изглежда уникално на живо
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
мда уви само в америко градски транспорт има на бенз
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment